• 11 

Elservice och elserviceavtal med Holmströmmarna AB

Vi erbjuder elservice av värmeanläggning, belysning eller utrustningar i hemmet eller på företaget.
Vi tecknar gärna avtal som omfattar periodiska serviceintervaller på alla utrustningar och anläggningar


Vi eltestar bostäder, fritidshus och fastigheter

elecKitElanläggningar åldras precis som allt annat i ett hus. Ju fler år som går, desto större risk att något händer med din anläggning som kan leda till allvarliga skador och i värsta fall att någon förolyckas. Har elinstallationen i din bostad passerat bäst-föredatum? Tänk också på att nya elinstallationer som är felaktigt utförda kan vara förödande för liv och egendom.

Hur elsäkert är ditt hem - dolda elfel kan vara livsfarliga

Är du alldeles säker på att din familj, släkt och vänner inte riskerar att få ström genom kroppen på grund av exempelvis en sprucken gummiisolering på en sladd eller att skadedjur har förstört kablar, kopplingar är felaktigt utförda och att jordade uttag saknas? 

Kan du helt lita på att din bostad inte börjar brinna genom att elsystemet belastas mer än det byggdes för?
Har du installerat exempelvis inbrottslarm, infravärme på uteplatsen, automatisk utebelysning eller tidur för motorvärmare? Men inte dimensionerat elanläggningen därefter.

EIO Eltest är en grundlig besiktning som gör livet tryggare

Det luriga med elinstallationer är att du oftast inte kan se riskerna med blotta ögat. Eftersom du är ansvarig för elanläggningen i din bostad, bör du låta oss göra en EIO Eltest.

Testet är en grundlig besiktning. Vi testar centralen och säkringar, kollar uttag och kablar, gör stickprovskontroller i dosor och strömbrytare. Den tar pulsen på elanläggningen och ger besked om dess säkerhet, komfort, ekonomi och tekniska standard.
I din hand får du ett utförligt protokoll. Du ser om elanläggningen har fullgod säkerhet eller om fel behöver rättas till, antingen för att anläggningen ska uppfylla gällande föreskrifter eller för att öka komforten.
Visar testet att din elanläggning inte är säker eller att den kan bli bättre, kan vi lämna kostnadsförslag på åtgärderna.
Vill Du läsa mer om EIO eltest, Klicka här...

Installation & Service

greger-lundmark2015
Greger Lundmark
Mobil: 070 657 02 08

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Installation & Service

Peter Rindelov2015
Peter Rindelöv
Mobil: 070 345 57 89

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

ROT avdrag

skatteverketSom privatperson har du möjlighet att få avdrag för elinstallationer, Läs mer på skatteverkets hemsida

RING OSS PÅ 070 657 02 08070 345 57 89 ELLER SKICKA ETT MAIL TILL Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.